Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Чугуєві затримали військового, який продавав пальне

У гаражі у чоловіка, крім пального, знайшли зброю і боєприпаси.

Командир одного з підрозділів Збройних сил України вкрав 2000 літрів пального.

Чоловіка затримали на викраденні пального з військової частини в Чугуєві. Про це повідомили в Держбюро розслідувань.

За даними ДБР, командир одного з підрозділів ЗСУ зловживав службовим становищем і викрадав пально-мастильні матеріали з військової частини, потім збував пальне.

Фото: ГБР

"Під час обшуків на території військової частини слідчими вилучено автомобіль "КамАЗ" 4310, з якого злито і викрадено дизельне пальне, автомобіль Volkswagen LT, яким вивозилося викрадене пальне і дизельне пальне в бочках в кількості більше 2000 літрів. Також в гаражі військовослужбовця виявлені предмети, схожі на гранати, детонатори, електродетонатори, міну МОН-50, тротилову шашку, патрони калібру 5,45 мм, ручні димові гранати РДГ-2Б і 200 літрів пально-мастильних матеріалів", — розповіли в ДБР.

Фото: ГБР

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий торгував зброєю і боєприпасами в Харкові

Командира одного з підрозділів ЗСУ затримали в порядку статті 208 КПК України, вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України (викрадення зброї, боєприпасів або іншого військового майна, зловживаючи службовим становищем). У ДБР готують клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Якщо провину військового доведуть, то йому загрожує позбавлення волі строком від 5 до 12 років.

Фото: ГБР

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.