Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У центрі Харкова під час викрадення автомобіля стріляли в жінку

Стан потерпілої задовільний.

У "швидкій" припускають, що зловмисник стріляв із травматичної зброї, оскільки потерпіла отримала незначну травму.

О 13:05 по вулиці Мінській невідомий вистрілив в жінку, викрадаючи її автомобіль BMW X5. Постраждалу з рваною раною руки доправили до четвертої "швидкої допомоги". Про це повідомив KHARKIV Today директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

"Викрадали Х5-й, і в процесі викрадення зловмисник вистрілив в її сторону з пістолета. По дотичній куля зачепила руку, рвана рана. В "четвірці", стан —середнього ступеня важкості, але загалом — задовільний. Я думаю, що з травматичного стріляли. Але там незрозуміло, тому що по дотичній куля пройшла, тому там просто рвана рана плеча збоку і все. Швидше за все, травмат, тому що вона себе нормально почуває", — сказала Забашта.

Як повідомили в соцмережах, на жінку напали після того, як вона вийшла з банку. У поліції обіцяли дати подробиці пізніше.

стреляли в женщину
Фото: KHARKIV Today

UPD. За інформацією поліції, BMW постраждалої знайшли. Для цього в місті вводили операцію "Сирена".

"Попередньо встановлено, що невідомі вчинили напад на жінку, поранили її з невстановленої зброї і зникли на автомобілі потерпілої. Через деякий час автомобіль був знайдений на вулиці Мінській. Можливо, зловмисники пересіли на інший транспортний засіб", — відзначили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Зараз поліцейські встановлюють місцезнаходження зловмисників. Інформацію зареєстрували в Єдиному обліку Шевченківського відділення поліції. Вирішується питання про кваліфікацію події у відповідності з Кримінальним кодексом України. Всі обставини встановлюють.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.