Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У центрі Харкова через пошкодження на водогоні утруднений проїзд

Фото: Telegram / Веха
У районі будинку на вулиці Чернишевській автомобілі рухаються по одній смузі.

Водопостачання в центрі міста обіцяють відновити до вечора.

Через пошкодження на водогоні частина будинків на вулиці Чернишевській залишилася без води. Про це KHARKIV Today повідомив директор комплексу "Харківводопостачання" Владлен Волков.

"Це штатна ситуація, пошкодження на водопровідному вводі діаметром 40 міліметрів за адресою: Чернишевська, 61. Всі в роботі, без закриття руху. Трохи незручність для руху транспорту, але однобічний рух, їдуть по одній смузі. Працюємо зараз — проїжджа частина, тротуар. Водопостачання припинено на час робіт на вулиці Чернишевській (від вулиці Свободи до вулиці Ярослава Мудрого). Це пов'язано з тим, що водопровідний ввід без колодязя, це старе місто. Проводимо роботи, я проблем не бачу, ліквідуємо сьогодні і водопостачання буде відновлено", — пояснив він.

За словами Волкова, роботи планують завершити до 20:00, можливо, навіть раніше. Всього в місті зараз ліквідують десять пошкоджень, для яких потрібні земельні роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У тепломережах розповіли, скільки харків'яни заплатять за опалення за січень

"Все в роботі, всі ситуації штатні, я не бачу проблем. До вечора водопостачання, де було припинено у абонентів, буде відновлено. За потреби — підвозимо воду автоцистернами, але це за бажанням абонентів", — додав директор комплексу "Харківводопостачання".

Раніше KHARKIV Today писав, що Кабінет міністрів України підписав з місцевою владою меморандум про непідвищення тарифів на тепло і гарячу воду в нинішньому опалювальному сезоні. Згідно з меморандумом, для населення не будуть піднімати тарифи на тепло і гарячу воду, для підприємств теплопостачання нададуть розстрочку з оплати газу та компенсацію різниці між ринковою ціною і ціною, врахованою в тарифах на тепло.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.