Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У будинку в центрі Харкова включили опалення

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
Комунальники перевіряли гідравліку гарячою водою.

Комунальники заявили, що перевірять роботу обладнання та вимкнуть опалення.

30 червня вранці в будинку по вулиці Алчевських, 37 (Київський район) включили опалення. Про це KHARKIV Today повідомила мешканка будинку Меріам.

"Я помітила сьогодні вранці. У мене на батареї лежить подовжувач і він почав грітися. Що відбувається? Батарея гаряча. Увечері, коли я лягала спати, в кімнаті було прохолодно, цього не було. Ми здивувалися, м'яко кажучи", — сказала Меріам.

Після виявлення гарячих батарей мешканка будинку подзвонила в "Харківські тепломережі", де їй сказали, що йде підготовка до опалювального сезону.

"Додзвонилися в Київський район "Теплових мереж". Сказали, що перевіряють гідравліку і що цього бути вже не повинно. Сьогодні вони перевіряли натиск і сказали, що скоро вже не буде. Я не буду за це тепло платити (Прим. — сміється)", — підсумувала Меріам.

У Харківських тепломережах повідомили, що таке буває під час гідравлічних випробувань.

Як писав KHARKIV Today,  "Харківські тепломережі" знижують тарифи на тепло і гарячу воду.

22 червня комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" онлайн провело обговорення нових тарифів. За тепло пропонують платити 1100 гривень за гігакалорію (зараз 1268 гривень), за гарячу воду 80.00 гривень за кубометр (зараз 93.22 гривні за наявності рушникосушника і 86.32 гривень без нього). Тепер тарифи повинна схвалити Нацкомісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.