У Безлюдівці горить суха трава

Займання сталося в двох місцях.

Вогонь поширився на відкритій території, загрози будинкам немає.

3 вересня рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в Безлюдівці горить суха трава за двома адресами. На гасіння пожежі направили одне відділення рятувальників, повідомив KHARKIV Today провідний спеціаліст прес-центру Головного управління ДСНС в Харківській області Євген Василенко.

"У нас докладної інформації немає. Був виїзд туди, на дві різні адреси у Безлюдівку. За словами заявника — горить суха трава. Ні площі, ні даних, нічого поки немає. Одне місцеве відділення виїхало пожежних. На відкритій території горить трава. Поруч будинки, але загрози немає. Не передавали поки дані про локалізацію", — сказав Василенко.

Нагадаємо, вчора в Харківській області відбулися масштабні пожежі. Спочатку загорівся ліс біля Клугіно-Башкирівки (Чугуївський район) на території Новомосковського військового лісгоспу. В 20:06 пожежу локалізували. До ранку продовжували гасити окремі осередки тління.

Як писав KHARKIV Today, через півгодини після пожежі в Чугуївському районі спалахнула масштабна пожежа на околиці села Гороб'ївка (Дворічанський район). Жителі не встигли врятувати тварин і речі. Всього згоріло 22 будинки, 33 людини залишилися без житла.