Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Алєксєйчук з'явилася конкурентка на посаду в ХОДА

Вікторія Алєксєйчук, яка двічі програла на виборах у Раду, може втратити й місце радниці патронатної служби в Харківській ОДА.

Вікторія Алєксєйчук, яка двічі програла на виборах у Раду, може втратити й місце радниці патронатної служби в Харківській ОДА.

21 березня декларацію в якості кандидатки на посаду радника патронатної служби ХОДА подала Ольга Алфьорова. Документ опублікований на сайті Нацагентства з протидії корупції.

Кандидатка на посаду живе в Харкові, в квартирі батька. За минулий рік вона заробила в Харківському регіональному інституті державного управління майже 135 тисяч гривень.

В кінці січня 2020 року на посаду радника патронатної служби ХОДА претендувала Вікторія Алєксєйчук, до цього вона давала поради голові Харківської ОДА Олексію Кучеру на громадських засадах в питаннях науки, освіти, культури, молоді та спорту.

На початку лютого Вікторію Алєксєйчук висунули на вибори по 179 округу в Харківській області від "Слуги народу". Вона здійснювала візити  до лікарень області одночасно і як радниця губернатора, і як кандидатка в депутати. Однак за 12 днів до виборів вона зняла свою кандидатуру. Влітку минулого року Алєксєйчук вже намагалася стати нардепом — вона балотувалася в 174 окрузі в Харкові, її обігнав Олександр Фельдман. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.