Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Трирічну дитину вдарило струмом у Сахновщинському районі

Хлопчика госпіталізували до лікарні.

У хлопчика електроопік правої долоні.

2 вересня о 21:37 медики отримали виклик про електротравму у трирічної дитини. З'ясувалося, що хлопчик доторкнувся до оголеного проводу у себе вдома, де проводиться ремонт. Лікарі доставили його до лікарні в стані середньої тяжкості, — повідомив KHARKIV Today директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

"Ми його забирали із середнім ступенем тяжкості. Його відвезли до Сахновщинської центральної районної лікарні, бо там опік правої долоні, просто, щоб поспостерігали після удару, там же протягом 24 годин можуть бути ускладнення. В лікарні він знаходиться з батьком", — сказав Забашта.

Як писав KHARKIV Today,  25 серпня в селищі Васищеве (Харківський район) вдарило струмом хлопчика віком рік і три місяці. Він бігав по траві під час поливу городу і наступив на електропровід.

На місці бригада "швидкої" зафіксувала клінічну смерть дитини і відразу почала реанімувати. Їй вдалося відновити серцеву діяльність хлопчика. Після цього його госпіталізували до лікарні.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.