Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Терехов пообіцяв більше не купувати "зоряне небо" за 17 мільйонів гривень

Ігор Терехов вважає, що "зоряне небо" було куплене за шалені гроші.

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов заявив, що в Харкові більше не будуть купувати "зоряне небо", а міську раду жителі перестануть називати "ворсоветом".

30 грудня на другій сесії (позачерговій) Харківської міської ради поцікавилися, навіщо об'єднали два департаменти. Секретар Ігор Терехов назвав злиття департаментів усвідомленим кроком, оскільки це допоможе навести порядок в місті і зробити прозору систему.

Рівно рік тому Геннадій Кернес хвалився "зоряним небом" на Сумській і Пушкінській. Мер зазначив, що місто намагалися прикрасити максимально яскраво. Так, на центральних вулицях — Сумській і Пушкінській — з'явилися новорічні інсталяції "Зоряне небо", безліч світлодіодних новорічних персонажів — Санта, Сніговик Олаф, олені Діда Мороза та ін.

"Коли ми з командою приймали рішення, як потрібно прикрасити місто, щоб створити святковий настрій, щоб всім харків'янам було радісно, ​​я подумав, що в Харкові останніми роками на Новий рік майже не буває снігу, тому ми вирішили зробити місто максимально яскравим, святковим і по-справжньому новорічним", — наводив слова Геннадія Кернеса офіційний сайт Харківської міськради

Як писав KHARKIV Today, сьогодні, 30 грудня, у Харківській міській раді проходить друга (позачергова) сесія восьмого скликання. Депутати підтримали рішення про увічнення пам'яті  Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Нагадаємо, "зоряне небо" купили за 17 мільйонів гривень в 2019 році. Його встановили на вулиці Сумській.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.