Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Тепло і без опадів: якою буде погода в перший тиждень весни

Перший тиждень весни порадує теплом.

Максимальна температура повітря складе плюс 18 градусів.

Протягом тижня в Харкові буде тепло і хмарно. Істотних опадів не передбачається. Повітря буде прогріватися з кожним днем ​​і досягне максимальної позначки — 18 градусів тепла. Про це повідомили в Харківському гідрометцентрі.

Синоптики прогнозують у другий день весни мінливу хмарність. Південний вітер буде рухатися зі швидкістю 7-12 метрів на секунду з поривами до 15-20 метрів. Вночі температура повітря складе 0 градусів, удень — від плюс 7 до плюс 9. Істотних опадів не очікується.

У вівторок, 3 березня буде хмарно, але з проясненнями. Швидкість південного вітру досягне 12 метрів на секунду. І вночі, і вдень повітря значно прогріється: вночі очікується від плюс 1 до плюс 6 градусів, вдень — від плюс 10 до плюс 15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теплая зима – холодное лето. Почему меняется погода в Харькове

У середу погода істотно не зміниться. Через хмари іноді буде виходити сонце, швидкість південного вітру сягне 12 метрів на секунду. Вночі стовпчик термометра коливатиметься від плюс 2 до плюс 7 градусів, вдень — від плюс 12 до плюс 17. Істотних опадів не очікується.

Четвер, 5 березня, також буде теплим. Температура повітря вночі складе плюс 2 - плюс 7 градусів, вдень повітря прогріється до плюс 18. Вітер буде рухатися зі швидкістю 7-12 метрів на секунду.

Останній робочий день, п'ятниця, буде хмарним. При цьому, опадів не передбачається. Швидкість південного вітру складе 7-12 метрів на секунду. Вночі очікується від плюс 2 до плюс 7 градусів, вдень — від плюс 9 до плюс 14.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.