Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Тарас Пастух став заступником Олексія Кучера

Кабмін погодив шостого заступника голови Харківської ОДА Олексія Кучера.

Кабінет Міністрів України погодив ще одного заступника голови ХОДА.

19 лютого на засіданні Кабінету Міністрів України узгодили призначення Тараса Пастуха на посаду заступника голови Харківської обласної державної адміністрації. Цю інформацію KHARKIV Today підтвердила прес-секретар прем'єр-міністра Олексія Гончарука  Діана Давитян.

41-річний Тарас Пастух родом з Тернополя. Кар'єру почав як помічник народного депутата Михайла Ратушного, потім займався підприємництвом. З 2008 по 2010 роки очолював Бучацьку РДА (Тернопільська область), звільнився після того, як до влади прийшов Янукович. Потім пішов у бізнес, а в липні 2014 року пiшов добровольцем на фронт у складі 128 гірсько-піхотної бригади ЗСУ. Восени 2014 року Пастух став нардепом — пройшов до парламенту по мажоритарці в Тернополі.

Крім того, Кабмін погодив глав 16 райдержадміністрацій у Харківській області, але указів Президента по ним ще немає.

Як писав KHARKIV Today, Тарас Пастух успешно прошел собеседование в Офисе президента Украины на должность советника главы ХОГА.

Пастух — ветеран АТО, як народний депутат не був помічений в корупційних скандалах, є досвідченим управлінцем, з невеликим відривом програв на виборах мера Тернополя в 2015 році. У команді Олексія Кучера займається питаннями децентралізації.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.