Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Сутички на "Барабашово": вогонь і "тітушки-комунальники"

У протистоянні на ринку "Барабашово" постраждали п'ятеро людей. Тітушок, які приїхали під виглядом комунальників, роззброїли і доставили в Київський відділ поліції.

У протистоянні на ринку "Барабашово" постраждали п'ятеро людей. Тітушок, які приїхали під виглядом комунальників, роззброїли і доставили в Київський відділ поліції.

Опівдні в четвер, 27 лютого, хлопці в камуфляжі без знаків розрізнення приїхали до ринку і намагалися демонтувати металеву арку, яка стоїть біля в'їзду в торговий комплекс. Їм намагалися завадити підприємці і зав'язалася бійка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Барабашово" столкновения из-за строительства дороги. Есть пострадавшие

"Коли підприємці намагалися з'ясувати, що відбувається, в обличчя їм розпилили сльозогінний газ. У хід пішли і гумові кийки. Людей не підпускали до опори. Коли почалося протистояння, з боку людей у камуфляжі прозвучали постріли. Ще вчора комунальне підприємство "Харьківміськелектротранс" підігнав сюди техніку, нібито, щоб демонтувати трамвайні рейки ", — розповів з місця події прес-секретар ТЦ "Барабашово" Сергій Зайцев.

Під час сутички невідомі підпалили банер на арці, який, на щастя, швидко загасили. Двох людей госпіталізували з опіками кінцівок, ще у трьох медики діагностували опіки очей, проте від госпіталізації потерпілі відмовилися.

Правоохоронці, які прибули на місце події, роззброїли чоловіків у формі і балаклавах і завантажили в спецавтобуси. У них вилучили гумові кийки та газові балончики. 20 осіб доставили в Київський відділ поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучер требует от Кернеса и Фельдмана прекратить разборки

Пізніше на місце події прибув і мер Харкова Геннадій Кернес, який заявив, що підприємці напали на звичайних комунальників.

"Це були комунальники, які прийшли сюди працювати. Є рішення про демонтаж рекламних конструкцій. Сюди приїхали комунальники, яких почали залякувати, стріляти в них, кидати якісь гранати",— заявив Кернес.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.