Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Суд відправив до СІЗО іноземця, який зґвалтував 15-річну дівчинку в Харкові

Прокуратура просила 60 днів тримання під вартою.

Іноземець чекатиме вироку в СІЗО до 10 липня включно.

Київський районний суду 14 травня обрав запобіжний захід 25-річному Рамазону Хідірову, який зґвалтував 15-річну дівчинку на вулиці Весніна в Харкові. Про це KHARKIV Today повідомила керівник апарату Київського райсуду Наталія Бардіна.

Іноземець чекатиме вироку в СІЗО до 10 липня включно. Його підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 152 (зґвалтування). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

Прокурор наполягав саме на утриманні під вартою без права внесення застави. Захист Хідірова просив домашній арешт або можливість внесення застави.

Сам Хідіров спілкуватися з журналістами відмовився, пославшись на незнання української і російської мов. Відомо, що він родом з Узбекистану, вчиться в НТУ "ХПІ" і проживає в гуртожитку.

KHARKIV Today раніше писав про те, що 25-річний іноземець зґвалтував дівчинку в Харкові і був через годину затриманий правоохоронцями.

Як з'ясувалося, чоловік напав на дівчину, коли та піднімалася по сходах, затягнув в кущі і зґвалтував. Постраждала описала зловмисника поліцейським, його виявили недалеко від місця злочину.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.