Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Суд обрав запобіжний захід чоловікові, який зґвалтував дівчину в Харкові

Чоловіка доправили до СІЗО.

Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

2 лютого Ленінський районний суд Харкова обрав 32-річному чоловікові, підозрюваному в зґвалтуванні 22-річної дівчини, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомили в пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією поліції, 12 листопада в районі Харківського вагонобудівного заводу (вулиця Велика Панасівська) чоловік напав на дівчину, кілька разів ударив по голові, забрав мобільний телефон, відтягнув до паркану заводу, погрожуючи пістолетом, роздягнув і зґвалтував. Він постійно бив дівчину пістолетом і бив обличчям об стіну. Коли дівчина втратила свідомість, зловмисник втік.

изнасилование
Фото: ГУ НП в Харківській області

Наступного дня із заявою до поліції звернулася 48-річна мати потерпілої. Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. 17 січня чоловіка оголосили в розшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові пасажир таксі зґвалтував водійку

изнасилование
Фото: Харківська обласна прокуратура

Сьогодні, 2 лютого, зловмисника затримали. Постраждала його впізнала. У чоловіка вилучили пістолет і речі, в які він був одягнений під час вчинення злочину.

Слідчі вручили йому підозру за ч. 1 ст. 152 і ч. 187 (зґвалтування і розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.