Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Сто будинків, шість шкіл і три лікарні в Харкові залишилися без тепла

Ілюстративне фото
Сотрудники "ХТС" предлагают оплатить коммунальные в счет своей зарплаты и берут деньги "на руки". Фото: Константин Чегринский/KHARKIV Today
Також в них відключена гаряча вода.

Тепло і гарячу воду в будинках відключили через аварію на тепломагістралі.

З 8:00 12 листопада до 8:00 13 листопада на проспекті Людвіга Свободи, 39 (Шевченківський район) ремонтують ділянку тепломагістралі ТМ-48. Опалення та гарячу воду відключили в будинках, обмежених проспектами Людвіга Свободи, Перемоги, вулицями Ахсарова і Архітекторів. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Харківські теплові мережі".

У цей період відключено опалювання в 118 житлових будинках, чотирьох дитячих закладах, шести школах, трьох лікувальних установах. Крім того, гаряче водопостачання припинили в 113 житлових будинках, чотирьох дитячих закладах і трьох лікарнях.

Як писав KHARKIV Today, в Харкові опалювальний сезон стартував 15 жовтня. В "Харківських теплових мережах" обіцяли повністю включити опалення до кінця жовтня. 22 жовтня "ХТМ" оприлюднили графік підключення тепла. Його можна подивитися тут. Однак деякі будинки в різних районах Харкова досі залишаються без тепла.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.