Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Стала відома подальша доля "Круглого ринку" на Героїв Праці

Будівля "Круглого ринку" побудована в 1980 році, до недавнього часу в ній велася торгівля м'ясом і молочними продуктами.

Генеральний план будівництва нового супермаркету на місці "Круглого ринку" все ще в розробці, але вже відомо, що він перетвориться на супермаркет.

Будівлю "Круглого ринку" на вулиці Героїв Праці з появою нового супермаркету "Рост" зносити не будуть. Навпаки, супермаркет розташується у відремонтованій будівлі ринку. Про це KHARKIV Today в середу, 15 липня, повідомив керівник з розвитку мережі супермаркетів "Рост" Володимир Лисенко.

"Супермаркет "Рост" буде розташовуватися в межах існуючої будівлі. Всередині будуть проведені тільки ремонтні роботи", — розповів він.

Що стосується торгових павільйонів, демонтаж яких відбувається сьогодні поруч з "Круглим ринком", то доля цієї території поки що залишається невідомою.

"Генеральний план ще в процесі розробки", — повідомив Лисенко.

KHARKIV Today сьогодні писав про те, що в будівлі "Круглого ринку" і поряд з ним робочі вже приблизно півтора тижня проводять демонтажні роботи. Були розібрані торгові майданчики поруч з будівлею, а людей, які там працювали, переселили в будівлі "по сусідству".

"Круглий ринок" розташований за адресою: вулиця Героїв Праці, 15. Його побудували в 1980 році фахівці Київського зонального науково-дослідного і проектного інституту цивільного будівництва. Будівля являє собою сітчастий круглий об'єкт. До недавнього часу там торгували, переважно, м'ясом і молочними продуктами.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.