Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Стадіон "Динамо" не захотіли передавати у власність Харкова

Фото: dinamo.kharkiv.ua
Фізкультурно-спортивне товариство "Динамо" вдруге відмовилося передавати Харкову стадіон.

Звернення Харківської міськради про передачу стадіону "Динамо" в міську власність не підтримав жоден член президії однойменного фізкультурно-спортивного товариства.

10 липня на засіданні президії ФСТ "Динамо" обговорили звернення Харківської міської ради щодо передачі майнового комплексу товариства "Динамо" в комунальну власність міста. Про це повідомили на сайті харківської обласної організації ФСТ "Динамо".

"Члени президії одноголосно проголосували за відмову у задоволенні цього звернення", — уточнили вони.

Відзначимо, голова ФСТ "Динамо" — міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Нагадаємо, 24 червня депутати Харківської міськради підтримали звернення до спортивного товариства "Динамо" про передачу однойменного стадіону в комунальну власність. Аргумент міста — бажання привести стадіон на вулиці Динамівській в порядок, упорядкувати територію навколо. У проекті рішення йдеться про те, що після децентралізації спортивному товариству "Динамо" буде складно утримувати стадіон і його інфраструктуру. Крім того, "Динамо" нагадали про те, що вони вже втратили басейн, готель. У міськраді вже зробили аудит і вважають, що ремонт потрібен трибунам стадіону, велотреку, тенісним кортам і легкоатлетичному манежу.

Це була друга спроба отримати стадіон "Динамо" в комунальну власність. У 2013 році депутати зверталися з аналогічним проханням, але в 2016 році їм відмовили.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.