Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Спортсмена з Харківської області заарештували на Кіпрі за вирощування наркотиків

Уродженець Первомайського зізнався в злочинах.

Віктор Шорохов живе на Північному Кіпрі і є чемпіоном з джіу-джитсу.

У Турецькій Республіці Північного Кіпру заарештували громадянина України, уродженця Первомайського Харківської області Віктора Шорохова. Про це повідомляє портал про Північний Кіпр trsc.info.

Повідомляється, що він був заарештований у справі, відкритій на підставі повідомлення, яке отримали співробітники поліції в районі Іскеле.

Вдома у Шорохова пройшли обшуки, під час яких знайшли наркотики, а саме — чотири рослини конопель заввишки 10-12 дюймів і приблизно півсотні насіння конопель в коробці. Ще приблизно півграма канабіоїдних наркотиків були подрібнені і залишені для сушки. Крім цього, правоохоронці знайшли металошукачі, ввезення яких заборонено на Північний Кіпр.

Після арешту Віктора Шорохова доставили до суду в Фамагусті за звинуваченням в "незаконному вирощуванні і зберіганні наркотиків" і "ввезенні та зберіганні металошукача".

Суд зобов'язав підозрюваного залишатися під вартою протягом двох днів — на час проведення розслідування. Сам він зізнався в злочині.

Віктор Шорохов — спортсмен. У 2019 він став чемпіоном світу з джіу-джитсу в двох категоріях — в суперважкій та абсолютній серед призерів всіх вагових категорій ліги ACB JJ.

а

У 2020 році він став чемпіоном Європи з цього ж виду спорту.

Судячи з соціальної мережі Instagram, Віктор Шорохов до листопада 2016 року проживав в Україні, а потім переїхав до Кіпру.

У Харкові, судячи з усього, він був останній раз взимку — за 31 грудня 2019 року в нього є фотографії з парку Горького.

KHARKIV Today раніше писав про те, що в Харкові незаконно видали майже 600 рецептів на покупку наркотиків і психотропів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.