Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Спортивний майданчик для курсантів у Харкові зібралися ремонтувати за завищеними цінами

На ремонт спортмайданчика витратять півтора мільйона гривень.

Дешевші пропозиції від кандидатів харківський університет відхилив.

Харківський національний університет Повітряних сил ім. Кожедуба уклав контракт з ТОВ "Машбудсервіс" на ремонт спортивного майданчика для гри в міні-футбол вартістю 1,52 мільйона гривень. Про це в середу, 25 листопада, повідомив "Харківський антикорупційний центр" з посиланням на Prozorro.

Йдеться про майданчик, який знаходиться на вулиці Клочківській, 228. У контракті ціни на матеріали завищені в півтора раза в порівнянні з реконструкцією подібного майданчика для Служби зовнішньої розвідки в Києві.

Щебінь для майданчика в Харкові куплять по 1229 гривень / куб. м, в Києві купили за 584 гривні / куб. м; кварцовий пісок в Харкові — 1560 гривень / т, в Києві — 1025 гривень / т; синтетична трава в Харкові — 461 гривня / кв. м, в Києві — 369 гривень / кв. м. Гумову крихту, стовпи огорожі, секції та інше для харківських військових також збираються купувати за ціною, що удвічі вища за київську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поїздки чиновників мерії на автомобілях бізнес-класу обійдуться Харкову в два мільйони гривень

При цьому три дешевших пропозиції замовник відхилив.

У "ХАЦ" повідомляють, що власники ТОВ "Машбудсервіс" — Галина та Ігор Воробйов. Ця фірма регулярно отримувала підряди від Харківської міськради. У 2017 році Дзержинський суд Харкова визнав винним колишнього керівника ТОВ "Машбудсервіс" Валерія Воробйова у привласненні коштів бюджету міста Харкова.

KHARKIV Today раніше писав про те, що в Харківській області побудують фізкультурно-оздоровчий комплекс за завищеними цінами.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.