Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Співробітник "Південної залізниці" намагався продати майно "Укрзалізниці"

Чоловік хотів продати запчастини до локомотивів.

Зловмиснику загрожує від трьох до п'яти років обмеження волі або від трьох до восьми років ув'язнення з позбавленням права обіймати аналогічні посади до трьох років.

Співробітникові одного з підрозділів регіональної філії "Південна залізниця" акціонерного товариства "Укрзалізниця" вручили підозру в розтраті майна. Про це повідомили в пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Слідчі встановили, що співробітник "Південної залізниці" розробив схему і намагався продати запчастини до гальмівної системи локомотивів "Укрзалізниці". Загальна сума запчастин становить 100 тисяч гривень. Його спіймали правоохоронці.

"Службовець одного з відокремлених підрозділів регіональної філії "Південної залізниці", діючи за попередньою змовою групою осіб, розробив незаконну схему розтрати товарно-матеріальних цінностей, які належать підприємству", — відзначили в прокуратурі.

Зловмиснику вручили підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 191 (закінчений замах на розтрату майна службовою особою шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. На території підрозділу "Південної залізниці" провели обшуки.

Як писав KHARKIV Today, співробітник "Південної залізниці" вкрав пального на півмільйона гривень.

Стосовно чоловіка направили обвинувальний акт до суду. Він вкрав бензину і газу на 400 тисяч гривень. Йому загрожує до восьми років в'язниці з позбавленням права обіймати аналогічні посади до трьох років.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.