Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Собака померла в муках на Олексіївці: шукають господарів кане-корсо

Фото: Facebook / КП "Центр обращения с жвиотными"
Тіло метиса кане-корсо знайшли в Лісопарку, господарів собаки шукають.

Тіло собаки знайшли в Лісопарку на повороті до вулиці Дерев'янка. Не виключено, що вона втекла з ветклініки: на лапі був слід від катетера.

14 вересня тіло собаки в Лісопарку виявила харків'янка Наталія Сінопальникова. Вона звернулася до КП "Центр поводження з тваринами".

Самці метиса кане-корсо було не більше п'яти років. У неї були карі очі, купірувані вуха, чорна шерсть, на грудях і животі — біла, на лапі залишився лейкопластир від крапельниці. Мікрочіп і породне клеймо для ідентифікації тварин фахівці КП "Центр поводження з тваринами" не виявили. На тілі собаки не було тілесних ушкоджень, а значить смерть була природною.

Розтин показав, що метис кане-корсо помер від набряку легенів. За життя у тварини був парвовірусний гастроентерит (небезпечне шлунково-кишкове захворювання). Смерть собаки супроводжувалася больовими відчуттями — вона прикусила язик. 

"Загальний стан тіла дозволяє зробити висновок, що з великою часткою ймовірності, від тварини просто позбулися за життя, викинувши собаку в Лісопарк, де і настала болісна смерть (але це припущення)", — пояснили в КП "Центр поводження з тваринами". Не виключено, що пес утік з ветклініки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові врятували собаку, яку закрили в квартирі на п'ятому поверсі

У найближчих до Лісопарку ветеринарних клініках собака не спостерігалася. Зараз в КП "Центр поводження з тваринами" намагаються знайти господарів померлої тварини.

Будь-яку інформацію про цю собаку просять повідомляти до "Центру поводження з тваринами". Телефони: (057) 754 97 12, (067) 920 79 04.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.