Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Син Кернеса прокоментував інформацію про погіршення здоров'я батька

Фото: KHARKIV Today
Кирило Кернес спростував слова Павла Фукса про відмову нирки у Геннадія Кернеса.

За словами Кирила Кернеса, мер незабаром повернеться до Харкова, але про 30 грудня не йдеться.

Депутат Харківської обласної ради Кирило Кернес заявив, що Харківський міський голова Геннадій Кернес погано розмовляє, але друга нирка у нього не відмовляла, як раніше повідомив Павло Фукс.

"У мене немає інформації про те, що у Геннадія Кернеса відмовила нирка, про те, що говорить пан Фукс, краще запитати у самого Фукса. Я говорив з батьком по телефону тиждень тому, він насилу, але говорить. Я не знаю, звідки в пресі взялася ця дата 30 грудня. Я не кажу, що він повернеться 30 грудня, але він точно дуже скоро повернеться", — сказав Кирило Кернес.

Як писав KHARKIV Today, сьогодні, 11 грудня, "Страна" з посиланням на Павла Фукса повідомила, що у Геннадія Кернеса відмовила друга нирка і він знаходиться на стовідсотковому діалізі — процесі штучного виведення продуктів життєдіяльності і надлишкової рідини з організму. Також Фукс заявив, що про повернення Кернеса до Харкова буде відомо наступного тижня — рішення за лікарями.

Раніше Фукс називав датою повернення Кернеса 30 грудня. Перед цим мера обіцяли привезти до першої сесії міськради нового скликання, потім 29 грудня.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.