Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Син Кернеса пішов в соцмережі

 Фото: Facebook / Кирилл Кернес
Кирило Кернес восени став депутатом Харківської обласної ради.

Старший син Геннадія Кернеса і голова фракції "Блок Кернеса — Успішний Харків" в Харківській облраді Кирило Кернес з'явився в соціальній мережі Facebook.

38-річний Кирило Кернес підписаний в соцмережі українською мовою, а сторінку веде російською. Він вказав, що працює депутатом у Харківській облраді (фракція "Блок Кернеса — Успішний Харків"). Перший пост на його сторінці з'явився 8 лютого. Кирило Кернес написав про проблему сміттєзвалищ в нашому регіоні, через п'ять днів він опублікував інформацію про приїзд до Харкова голови держекоінспекції Андрія Мальованого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із "Успішного Харкова" не будуть прибирати ім'я Кернеса

На сторінці в Facebook Кирило Кернес опублікував одну фотографію, для фото обкладинки вибрав мальований вид Харкова, де на стіні будинку красується реклама "Блок Кернеса — Успішний Харків" з мультяшним Геннадієм Кернесом, а нижче білборд з написом: "Кернес — наш мер".

Фото: Facebook / Кирилл Кернес
 Фото: Facebook/ Кирило Кернес 

Нагадаємо, на виборах 25 жовтня 2020 року Кирило Кернес балотувався в депутати Харківської облради, в списку йшов першим номером і отримав мандат. Його обрали головою фракції "Блок Кернеса — успішний Харків". Син Геннадія Кернеса вказував, що працює заступником директора з організаційних питань в "Харківському міському бюро технічної інвентаризації".

Першою публічною заявою Кирила Кернеса була реакція на інформацію про найбільшу кількість несанкціонованих звалищ в Харківській області.

Як писав KHARKIV Today, батько Кирила Кернеса — п'ятий мер Харкова Геннадій Кернес помер 16 грудня 2020 року в берлінській клініці "Шаріте". Він здолав коронавірус, але не зміг подолати ускладнення, викликані захворюванням. Геннадія Кернеса поховали 23 грудня на Алеї почесних харків'ян міського кладовища №2 на вулиці Пушкінській.

З середини вересня минулого року п'ятий мер Харкова перебував на лікуванні в Німеччині, при цьому балотувався в мери Харкова і виграв вибори

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.