Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Сім'ю для кошеняти шукають в Харкові

За Зайчика обіцяють придане.

Кошеняті по кличці Зайка, який живе на вулиці, шукають сім'ю.

У Харкові шукають господарів для кошеняти, який живе на вулиці. Кілька днів тому тварина отруїлася і зараз знаходиться у ветеринарній лікарні. Про це на своїй сторінці в Facebook написала харків'янка Надія Тесля.

"У Харкові на Одеській біля одного з житлових будинків з осені живуть кошенята. Добрі люди їх годують. Зокрема, тендітна літня жінка щодня їм кашку носить, (це під моїм вікном) воркує з ними. А в неділю чую, щось трапилося, народ збирається, дівчинка стоїть сумна ... отруїлося кошеня, кажуть, лежить вмирає. Подзвонили в приватну ветклініку, там: приносьте. Бабулька віднесла, записала його як Зайчика", — розповіла Надя.

У ветеринарній лікарні розповіли, що кошеня з'їло приманку з отрутою, якою труять бродячих собак. Тварину вдалося відкачати. Кошеня пробуло кілька днів під крапельницею. Небайдужі харків'яни сплатили лікування для Зайчика. Зараз шукають для нього господарів. Котика обіцяють виписати завтра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сім'ї харківських шимпанзе поповнення

"Але на вулиці мороз. І ще завтра буде холодно. Негоже після клініки залишати Зайчика на морозі, треба кудись влаштувати. Чекаю відповіді від Центру поводження з тваринами. Але краще, звичайно, відразу сім'ю йому знайти. Можливо, є бажаючі? У котика чудова кличка (бабуля дала) і імунітет повинен бути хороший", — пише Надя.

За Зайчика обіцяють придане — 900 гривень, які залишилися із зібраних коштів після оплати лікування кошеняти.

Раніше KHARKIV Today писав, що у спанієля, якого харків'янин побив табуретом, зрослася щелепа. Але забрати його поки не можна: потрібно дочекатися рішення суду.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.