Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Шістнадцять українців із важкою формою коронавірусу знаходяться на апаратах ШВЛ

За вчорашній день до штучної вентиляції легенів підключили 15 осіб.

Із 942 осіб з коронавірусом лікуються в лікарнях 477 пацієнтів.

Станом на 3 квітня в українських лікарнях підключені до апаратів штучної вентиляції легенів 16 осіб із коронавірусом. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я і головний санітарний лікар Віктор Ляшко під час брифінгу.

"В установах охорони здоров'я проходять лікування 477 чоловік, з них 25 — діти. Зараз штучна вентиляція легенів з усіх 477 осіб, які перебувають на лікуванні в закладах охорони здоров'я, проводиться 16 особам. Це особи з важким перебігом коронавірусної хвороби", — заявив Ляшко .

Відзначимо, 2 квітня хворих коронавірусом в Україні налічувалося 804 людини. Госпіталізовано було 398, решта перебували на амбулаторному лікуванні. Серед них — 20 дітей і 26 медпрацівників. До апарату ШВЛ був підключений тільки один чоловік.

Як писав KHARKIV Today, в Україні за добу лабораторно підтвердили 138 нових випадків коронавірусу. Отже, кількість хворих COVID-19 збільшилася до 942. За словами Ляшка, із 138 осіб, у яких виявили коронавірус  за останню добу, 79 госпіталізовані в лікарні. Серед них — 5  дітей.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.