Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

СБУ прийшла до Харківської міськради: перевіряють дотримання режиму секретності

Якщо будуть знайдені порушення, деяких співробітників міськради можуть усунути від допуску до держтаємниці.

Ранок понеділка 28 грудня у Харківській міськраді ропочався з раптового візиту співробітників Управління СБУ в Харківській області. Офіційною метою візиту є проведення перевірки дотримання режиму секретності в Харківській міській раді.

Такі перевірки проводяться в різних державних органах, підприємствах і організаціях. Але, за інформацією нашого джерела, ця перевірка в міськраді викликана іншими причинами.

Після місцевих виборів в Харкові певна група осіб фактично отримала повноваження Харківського міського голови без участі у виборах 25 жовтня. Зараз вони фактично монополізували прийняття будь-яких рішень в місті — кадрових чи фінансових. Саме тому, за нашими даними, Служба безпеки планує не допустити узурпацію влади в Харкові і можливу дестабілізацію суспільно-політичної та криміногенної ситуації в регіоні.

Якщо будуть виявлені порушення режиму секретності в діяльності окремих керівників Харківської міської ради, Служба безпеки може анулювати цим особам допуск до державної таємниці. Це автоматично призводить до неможливості виконання цими керівниками своїх службових обов'язків і в подальшому — до звільнення або переведення на інші посади.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.