Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

П'яний священик спровокував ДТП в Харкові і намагався втекти

Фото: Facebook / Артем Дуда 
Volkswagen Passat зіткнувся з Lexus на вулиці Клочківській. З'ясувалося, що за кермом авто був п'яний священик із Золочева.

Volkswagen Passat зіткнувся з Lexus на вулиці Клочківській. Винуватець ДТП поїхав далі -— в бік Малої Данилівки, там його зупинили патрульні. З'ясувалося, що за кермом авто був п'яний священик із Золочева.

Аварія сталася о 17:45 22 квітня. Водій Lexus розповів KHARKIV Today, що таке не могло йому наснитися навіть у страшному сні.

"На перехресті Отакара Яроша і Клочківської в "тягучці" на світлофорі людина переплутала передачі, дав газу і задом в'їхав мені в бампер і поїхав", — згадує учасник аварії Артем Дуда.

Побачити "героя" водієві Lexus вдалося, коли священика спіймали патрульні в Малій Данилівці. За його словами, винуватець ДТП був не в змозі говорити.

"Його зловили, я приїхав на оформлення. Що на фотографіях — ось таке я і побачив. Ви уявляєте, що буде з людиною, яка випила 0,7 горілки? Він перебував майже в коматозному стані", — уточнив Артем Дуда.

Фото: Харьков_1654

На фото потрапили і документи священика, де вказано, що він — протоієрей Української православної церкви Московського патріархату. Також протоієрей є настоятелем Вознесенського храму в Золочеві.

Патрульні підтверджують, у водія Volkswagen Passat, який спровокував ДТП і втік, були ознаки алкогольного сп'яніння. Сам автомобіль був пошкоджений. При цьому священик у присутності двох свідків відмовився пройти алкотест або оглянути стан сп'яніння у лікаря-нарколога.

Водій Lexus пояснив, що хоче в суді домогтися від священика компенсації за ремонт авто, поки не знає в яку суму він обійдеться.

"Дефектації будуть офіційні дилери робити", — додав учасник аварії.

Патрульні склали на водія Volkswagen Passat адміністративні протоколи за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження авто), ст. 122-4 КУпАП (залишення місця ДТП) і ч.1 ст. 130 КУпАП (відмова водія від огляду на стан алкогольного сп'яніння). Матеріали передадуть до суду.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.