Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Пробне ЗНО в цьому році можна буде здати тільки онлайн

Пробне тестування заплановано на 15 і 17 червня.

Відвідувати вузи для участі в основній сесії ЗНО та різних вступних іспитах як і раніше можна.

Кабінет міністрів прийняв постанову, в якій скасував проведення в Україні пробного ЗНО, яке було заплановано на 15 і 17 червня. Про це заявив голова МОЗ Максим Степанов в ході брифінгу, який відбувся в суботу, 13 червня.

Документ від 12 червня містить в собі зміни до постанови №392 про введення в країні карантину. Відвідувати вуз для участі в ЗНО та різних вступних іспитах як і раніше можна.

Здати пробне ЗНО, проте, можна онлайн. Так, для складання тесту з української мови та літератури необхідно 15 червня о 11:00 зайти в особистий кабінет на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти та завантажити тестовий зошит із бланком відповідей. Завантажити тестовий зошит з інших обраних предметів можна 17 червня в цей же час. Внести свої відповіді до сервісу визначення результатів необхідно до 19 червня. Після цього учаснику тестів буде відправлений результат.

Пробне ЗНО в нашій країні не є обов'язковим — це платна послуга, мета якої — дати можливість потенційним абітурієнтам краще підготуватися до основної сесії оцінювання. Результати пробного тестування ніяк не враховуються при вступі до вузу.

KHARKIV Today раніше писав про те, в яких умовах абітурієнти 2020 року будуть здавати ЗНО

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.