Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Полякова обговорить свій концерт з головою Харківської ОДА

Тема розмови — концерт співачки в Харкові і запрошення її до харківських лікарень з COVID-19.

Сьогодні ввечері співачка Оля Полякова хоче поговорити онлайн з головою Харківської обласної державної адміністрації Олексієм Кучером на своїй сторінці в Instagram.

Популярна співачка Оля Полякова відповіла голові Харківської ОДА Олексію Кучеру на його запрошення відвідати Харків.

В інтерв'ю Дмитру Гордону напередодні Кучер сказав, що поважає Полякову, і запросив артистку разом з ним відвідати лікарні, де лікують пацієнтів з коронавірусом, щоб "побачити Харків з іншого боку, а не тільки зі сцени".

Також Олексій Кучер висловився в зв'язку з цим на одному з брифінгів щодо ситуації з COVID-19 в Харкові і області.

"Я поважаю Ольгу як виконавицю. Але хочу запросити її до Харкова вже в якості людини, яка разом зі мною пройде зараз по місцевих лікарнях, і я покажу ситуацію, яку маємо на сьогоднішній день", — сказав він.

У відповідь Оля Полякова запросила Олексія Кучера до розмови на її сторінці в Instagram. Онлайн-дискусія між популярною співачкою і головою Харківської ОДА пройде сьогодні, 14 жовтня, о 19:00.

"Шановний Олексію, мені здається, нам це потрібно обговорити особисто тут, у мене Instagram, в прямому ефірі. Я хочу викласти свою позицію про ті маніпуляції, перекручування, які дозволяють собі різні чиновники на мою адресу, що я вважаю неприпустимим і несправедливим", — звернулася співачка до Олексія Кучера.

За словами Олі Полякової, раніше, щоб артиста почули йому "самому потрібно було ставати депутатом або чиновником". Але Олексій Кучер вирішив порушити цю традицію.

"Напевно, це вперше, коли чиновник звертається до артиста. Що б це значило?", — зазначила виконавиця.

Олексій Кучер запрошення Олі Полякової прийняв.

"Нам є про що поговорити. Потрібно разом розібратися в ситуації і спростувати фейки. Сьогодні українці повинні допомагати один одному, щоб разом перемогти COVID-19", — написав кандидат в мери Харкова в своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, 3 жовтня в Харкові відбулося святкування Дня вчителя під відкритим небом за участю Олі Полякової. За фактом заходу поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб.

Таке рішення поліції викликало резонанс в суспільстві, яке розділилося на тих, хто згоден з ним, і тих, хто побачив у ньому спробу відвернути суспільну увагу від стану медичної системи в період пандемії, і передвиборчі маніпуляції.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.