Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліція не виключає причетність колекторів до смерті жінки і дитини в Харкові

За різними оцінками, жінка винна була від 81 000 до 200 000 гривень.

Зараз поліція з'ясовує, хто дзвонив жінці.

37-річна харків'янка, яка 13 липня наклала на себе руки, попередньо вбивши свою дитину, винна була різним кредитним організаціям до 200 тисяч гривень. Про це розповів начальник ГУ НП в Харківській області Валерій Сокуренко в ефірі програми "Відзеркалення".

"Вона залишила записку. У записці детально перераховані лихварі, банки, в яких вона брала гроші в борг. За різними підрахунками там боргу до 200 тисяч гривень. Від 81 тисячі до 200 тисяч. І ми розуміємо, що не виключено, що її до цього довели колектори", — зазначив він.

За словами начальника поліції, зараз правоохоронці проводять слідчі дії, щоб дізнатися, хто і з яких телефонів дзвонив жінці.

"Часто дзвонять колекторські фірми через комп'ютер, який до двохсот номерів або до двох тисяч може мати. Не виключено, що хтось з нею зустрічався. Ми цим займаємося", — розповів керівник обласного ГУ НП.

Сокуренко відзначив, що в цілому жінку характеризували позитивно як сусіди, так і родичі.

"Буде заслухано справу в п'ятницю за участю представників прокуратури і якщо там були якісь зловживання з боку колекторських фірм, банків ... Що сталося — будемо розбиратися", — заявив він.

KHARKIV Today раніше писав про те, що  37-річна жінка, у якої були фінансові проблеми, наклала на себе руки. Перед цим вона вбила свого 10-річного сина.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.