Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліцейських підозрюють у крадіжці 10 тисяч доларів

Фото: Сергій Козлов/KHARKIV Today.
деньги, Фото: KHARKIV Today
У жительницы Харькова исчезли деньги из квартиры.

Після зникнення грошей з квартири жителька Харкова написала заяву в поліцію. З'ясувалося, що гроші взяв батько. Він передав їх поліцейським, проте ті повернули заявниці не всю суму.

Слідчі Державного бюро розслідувань перевіряють причетність співробітників Основ'янського відділку поліції Головного управління Нацполіціі в Харківській області до зникнення 10 тисяч доларів мешканки Харкова. Про це повідомили в прес-службі ДБР.

Попередньо встановлено, що мешканка Харкова написала в поліцію заяву про зникнення з її квартири 26 тисяч доларів. Пізніше з'ясувалося, гроші взяв її батько. Чоловік пояснив: після того, як його викликали до відділку поліції, він віддав ці гроші поліцейським. Однак дочці повернули тільки 16 тисяч доларів.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до десяти років ув'язнення з позбавленням права обіймати аналогічні посади до трьох років.

Як писав KHARKIV Today, ДБР розслідувала можливу крадіжку харківськими поліцейськими автомобіля киянина.

Державне бюро розслідувань проводило досудове розслідування про можливу крадіжку харківськими поліцейськими автомобіля Mazda. Киянин повідомив, що свідки бачили поліцейського за кермом краденої машини. За підсумками перевірки поліцейських звільнили. Столичному адвокату Максиму Шкварко вдалося повернути своє авто.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.