Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Поліцейські спіймали підозрюваних у вбивстві жінки, яку спалили в колекторі (фото, відео)

Жительку передмістя жорстоко вбили заради смартфону.

Один з убивць був коханцем загиблої.

Поліцейські затримали вбивць 25-річної мешканки Харківської області. Ними виявилися раніше судимі 30-річний житель Пісочина і 27-річний харків'янин.

Як повідомляв KHARKIV Today, 1 березня мешканка Баварії під час прогулянки випадково виявила в колекторі на березі річки Уди тіло жінки. Слідчі встановили, що їй перерізали горло і підпалили. Поліцейські почали в цілодобовому режимі шукати вбивць, вони попросили водіїв, які були в тому районі 29 лютого і 1 березня, надіслати дані з відеореєстраторів.

Насамперед слідчі встановили особу загиблої і опитали її близьких. За їх словами, дівчина 29 лютого ввечері пішла з дому і навіть не сказала, куди прямує. З собою у неї був рюкзак і мобільний телефон.

Пошуки незабаром дали результат. 6 березня в Пісочині поліцейські затримали двох чоловіків, яких підозрюють у скоєнні вбивства. Ними виявилися раніше судимі 30-річний житель селища Пісочин Харківського району та 27-річний харків'янин. Один з них, як виявилося, перебував із загиблою в інтимних інтимних, але не афішував цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові біля Журавлівки знайшли тіло жінки

"Зловмисники зізналися, що  умисел на заволодіння майном своєї  знайомої у чоловіків виник ще в середині лютого.  29 лютого вони зустрілися з дівчиною та після спільного вживання алкогольних напоїв заманили її, нібито, на прогулянку берегом річки. Зловмисники нанесли потерпілій розбитою пляшкою різані рани шиї та голови, сховали тіло до труби, де підпалили", — розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Андрій Шарнін. 

Після цього чоловіки забрали особисті речі щойно вбитої ними подруги і почали переховуватися. Вони відключили мобільні телефони і постійно змінювали місце проживання.

Зараз обом повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) та п.п. 4, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує від 10 до 15 років або довічне ув'язнення з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Як з'ясувалося, 30-річний чоловік раніше був тричі судимий за крадіжки. А його 27-річний подільника в 2011-му засудили за "грабіж" і "втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність". Йому дали чотири роки ув'язнення з випробувальним терміном на три роки.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.