Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Платні камери в СІЗО: у Харкові є вільне місце

Фото: Сергій Козлов/KHARKIV Today
На даний момент елітною камерою в Харківському СІЗО скористалися три людини.

Харків входить до числа чотирьох міст, де вже купили подарункові сертифікати на віп-камери.

Станом на 5 серпня в Україні продали 11 подарункових сертифікатів на перебування в платних камерах в слідчих ізоляторах. Загальна сума виручки — понад 25 тисяч гривень. Про це повідомила заступник міністра юстиції Олена Висоцька, передає "Укрінформ". 

"Станом на 5 серпня реалізовано сертифікатів на 25 тисяч 408 гривень. Це Київ, Харків, Запоріжжя та Івано-Франківськ", — розповіла вона.

Заступник міністра юстиції уточнила, що 11 сертифікатів купили на різну кількість днів перебування в платних камерах СІЗО.

Як розповіла прес-секретар Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Ольга Кузнецова, послугою платної камери в Харківському СІЗО  станом на 6 серпня скористалися три людини.

"У камері зараз міститься 1 людина. Всі, хто утримувався в камері, користувалися послугою вперше і замовляли її на 1 місяць" — пояснила вона KHARKIV Today.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готель "СІЗО". У Харківському ізоляторі відкрили віп-камеру

Нагадаємо, вартість платної камери в Харківському СІЗО — 1000 гривень за добу, 3500 гривень за тиждень і 3750 за місяць. З кінця липня можна купити подарунковий сертифікат на послугу. Сертифікат діє лише протягом півроку після покупки. Якщо людину, якій його подарували, не заарештували, то гроші підуть на поліпшення українських СІЗО.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.