Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Після конфлікту в харківській аптеці затримали два десятки людей

Конфлікт стався в Індустріальному районі.

Невідомі блокували роботу аптеки через те, що провізор продав ліки без рецепта. Виганяти їх прийшли інші чоловіки, почалася бійка і пролунав постріл.

У неділю, 21 лютого, до поліції надійшла інформація про те, що в одній з аптек на проспекті Олександрівському (Індустріальний район) кілька чоловіків придбали два блістери медичного препарату без рецепта лікаря, а після почали знімати дії провізорів на мобільні телефони, ображати їх і блокувати роботу аптеки. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Через деякий час біля фармацевтичного закладу зібралися близько 30 осіб, які стали виганяти тих, хто знаходився в аптеці.

"Вони намагалися із застосуванням фізичної сили вигнати відвідувачів аптеки. В результаті конфлікту невідомий здійснив кілька пострілів і пошкодив автомобіль громадян", — пояснили в поліції.

 

аптека

Поліцейські затримали 20 учасників конфлікту віком від 25 до 40 років. Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, санкція передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янина, який грабував аптеки та кредит-кафе, відправили за ґрати

Також кримінальне провадження відкрили за фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, перевезення, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів (ч. 1 ст. 321 Кримінального кодексу України). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі до трьох років.

аптека

Як повідомляли очевидці в соцмережах, невідомі прийшли до аптеки "Мега аптека". Через кілька хвилин з неї вийшов натовп, чоловіки стали битися, незабаром пролунав постріл.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.