Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Пішохідну доріжку на Нових будинках відремонтують за 25 мільйонів гривень

Ілюстративне фото: Костянтин Чегринський/KHARKIV Today
У цю суму обійдеться ремонт кілометра дороги.

За півтора року на пішохідній доріжці замінять покриття і озеленять територію навколо.

Департамент комунального господарства Харківської міської ради хоче капітально відремонтувати пішохідну доріжку від вулиці Петра Григоренка,11 А до вулиці Харківських Дивізій, 14 за 25 800 004 гривень. Відповідний тендер опублікований в системі державних закупівель ProZorro.

Судячи по карті, протяжність пішохідної доріжки складає один кілометр. Всього в списку робіт — 72 найменування. Робочі спочатку розберуть асфальтобетонні і щебеневі покриття, вивезуть сміття, вирівняють ділянку і заллють нові покриття. Потім обладнають дощоприймальні колодязі, розберуть бортові камені і встановлять нові, те ж саме зроблять з поребриком. По закінченню будівельних робіт засіють газон і висадять кущі бузку і берези.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кернеса посеред літа почали готуватися до Нового року

Аукціон запланований на 2 вересня. Завершити всі роботи фірма, яка стане переможцем торгів, повинна буде до кінця 2021 року.

Як писав KHARKIV Today, ще дорожче обійдеться будівництво дороги в районі харківського аеропорту. Від першого до 11 будинку замінять асфальт, освітлення і посадять чагарники за 30 мільйонів гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.