Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Підрядник розтратив півмільйона гривень на будівництві амбулаторії в Харківській області

В акти виконаних робіт внесли неправдиві дані.

Виконавцю робіт загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення з позбавленням права обіймати аналогічні посади до трьох років.

Виконавця робіт підозрюють в розтраті 450 тисяч гривень під час будівництва амбулаторії в Краснокутському районі, — повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

Слідчі встановили, що комунальне некомерційне підприємство і фірма уклали договір підряду про будівництво амбулаторії. Виконавець робіт вніс неправдиві дані в акти приймання виконаних робіт і направив на підпис директору фірми. Після цього перерахували гроші.

Чоловікові вручили підозру за ч. 4 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Як писав KHARKIV Today, на будівництві амбулаторій в Харківській області вкрали мільйони під "контролем" чиновників.

Багатомільйонну корупційну схему на будівництві центрів первинної медико-санітарної допомоги викрили слідчі Служби безпеки України. За версією слідства, покривали це чиновники Харківської облдержадміністрації і влада на місцях. При будівництві тільки двох медичних центрів розтратили понад мільйон гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.