Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Підозрюваний в ДТП на проспекті Науки може вийти з СІЗО під заставу

Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
Суддя відправив іноземця за ґрати на два місяці з правом внесення застави.

Сума застави, яку визначив суд для 22-річного громадянина Єгипту Алі Хенді, становить 10 мільйонів 510 тисяч гривень.

9 листопада в Київському районному суді підозрюваному в скоєнні аварії з чотирма постраждалими на проспекті Науки обрали запобіжний захід. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

"Київським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави 10 мільйонів 510 тисяч гривень водієм, який підозрюється в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України)", — пояснили в прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземець, який скоїв аварію в центрі Харкова, розповів свою версію події

Нагадаємо, 7 листопада 22-річний Алі Хенді їхав на Volkswagen по проспекту Науки і вилетів на острівець безпеки, де стояли четверо пішоходів. Трьох — 48-річного чоловіка, десятирічного хлопчика і жінку віком близько 50 років — госпіталізували до лікарні невідкладної допомоги. Станом на 9 листопада, в реанімації залишаються двоє постраждалих — жінка з черепно-мозковою травмою в комі і хлопчик з множинними переломами, чоловік доліковується вдома.

Ще в минулому році Алі Хенді отримав диплом авіаційного інженера і дотепер не покинув країну — отримав дозвіл на тимчасове перебування в Україні.

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.