Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Підлітки з Харківської області ображали і побили дівчину з інвалідністю

Семеро людей ображали, принижували і ставили на коліна 19-річну жительку Золочівського району.

Семеро людей ображали, принижували і ставили на коліна 19-річну жительку Золочівського району.

Інцидент стався в неділю в селі Феськи. Підлітки знущалися над дівчиною, знімали це на телефон, а потім викладали в соціальні мережі.

"Твоє життя у мене в руках", — звертається до 19-річної дівчини один з кривдників.

Хлопці та дівчата наносили ляпаси і запотиличники, били ногами по сідницях. Потім сказали ставати на коліна і просити вибачення. Дівчина пообіцяла "не пліткувати", але загрози і побиття не припинилися.

"Ще раз будеш обмовляти, я тебе реально закопаю. З цими тьолками більше розмовляти не будеш, будеш мати розмову з більш серйозними людьми. Тобі показували відео, що може бути", — говорить один з кривдників.

У поліцію 19-річна дівчина звернулася наступного дня, вона повідомила, що її побили знайомі. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області

За даними поліції, сім чоловік, у тому числі двоє неповнолітніх, на пустирі неподалік села по черзі били 19-річну дівчину і нецензурно її ображали. Те, що відбувається, знімали на мобільний телефон, потім опублікували відео в соціальній мережі.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до 850 гривень або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до року.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.