Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Під виглядом масажного кабінету в Харкові працював бордель

Вартість інтимних послуг становила від 500 до 800 гривень за годину.

У борделі працювали три жінки віком від 26 до 41 року.

У Новобаварському районі Харкова функціонував бордель під виглядом масажного кабінету. Про це в четвер, 19 листопада, повідомили в ГУ Нацполіціі в Харківській області.

Інформацію про роботу цього борделя правоохоронці отримали ще в травні 2020 року.

Співробітники поліції з'ясували, що 58-річна жінка створила умови для заняття проституцією трьом громадянкам у віці від 26 до 41 року. Вартість інтимних послуг становила від 500 до 800 гривень за годину. Жінка контролювала роботу повій і розподіляла зарплату, а також спілкувалася з клієнтами і розміщувала рекламу в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янам загрожує сім років в'язниці за сутенерство

Під час обшуку в квартирі поліцейські вилучили чорнові записи, гроші, мобільні телефони та інші речові докази.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Жінці повідомили про підозру, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Якщо вина буде доведена в суді, їй загрожує до семи років в'язниці.

Крім цього, співробітники поліції склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 181-1 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

KHARKIV Today раніше писав про те, що раніше судиму за сутенерство харків'янку підозрюють в організації роботи будинку розпусти.

 

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.