Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Під Харковом чоловік з судимістю намагався зґвалтувати підлітка

Фото: ГУНП
П'яний чоловік чіплявся до трьох дівчаток, одну намагався зґвалтувати.

Чоловік схопив дівчинку біля бібліотеки, але їй вдалося втекти.

17 жовтня до поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що днем ​​раніше невідомий чоловік пропонував 11-річній доньці та її подругам 9 і 16 років вступити з ним в інтимні стосунки. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Слідчі встановили, що зловмисник — 50-річний раніше судимий місцевий житель. У той день він був п'яний і почав чіплятися до дітей з пропозицією вступити в статеві стосунки.

"Дівчата почали тікати, але чоловік схопив 11-річну дівчинку за руку і не відпускав. Надалі дитина ривком звільнила руку і втекла з місця події", — відзначили в поліції.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 і ч. 4 ст. 152 (спроба зґвалтування) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі. Йому вже вручили підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як писав KHARKIV Today, 25-річний іноземець зґвалтував 15-річну дівчинку в Харкові. Чоловік напав на дівчину, коли та піднімалася сходами, затягнув в кущі і зґвалтував. Постраждала описала зловмисника поліцейським, його виявили недалеко від місця злочину.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.