Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Під час ремонту доріг у Харківській області вкрали 8 мільйонів гривень

Фото: прокуратура
Провідний інженер вніс у документи недостовірні дані на 8 мільйонів гривень.

Служба автомобільних доріг у Харківській області перерахувала фірмі-підряднику мільйони гривень за зайві обсяги виконаних робіт.

Провідного інженера Служби автомобільних доріг у Харківській області підозрюють у службовій недбалості під час ремонту доріг в Дергачівському районі, в результаті чого держава зазнала 8 мільйонів гривень збитків. Про це повідомили в прес-службі прокуратури.

Слідчі встановили, що провідний інженер з жовтня по грудень 2017 року не проконтролював ремонт автомобільних доріг місцевого значення в Дергачівському районі (Харківська область). Крім того, він підписав акти прийому виконаних будівельних робіт з недостовірними даними про обсяги та вартість матеріалів і робіт. В результаті Служба автомобільних доріг у Харківській області безпідставно перерахувала фірмі-підряднику майже 8 мільйонів гривень.

"Роботи проведені в повному обсязі і не якісно, ​​а їх обсяг не відповідає відомостям, зазначеним в документах",— відзначили в прокуратурі.

Провідному інженерові повідомили про підозру за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від двох до п'яти років ув'язнення з позбавленням права обіймати аналогічні посади до трьох років та зі штрафом від 4 250 до 12 750 гривень або без такого.

Як писав KHARKIV Today, подчиненный Кернеса украл почти 2 миллиона на ремонте моста.

Заступника директора одного з департаментів Харківської міськради підозрюють в розтраті. За інформацією слідства, під час проведення ремонтних робіт на одному із найдовших мостів у Харкові (мова йде про міст на проспекті Льва Ландау, — ред.) Чиновник вступив у змову з якимось ТОВ. Старе асфальтове покриття, яке робочі зняли з мосту, він продавав фірмі за заниженою ціною. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.