Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Перший пацієнт із коронавірусом у Харкові — молодше 30 років

Фото: открытые источники
Молодий чоловік лікується вдома.

Стало відомо, де заразився перший харківський пацієнт із коронавірусом.

У Харкові підтвердився перший випадок COVID-19. Як повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації з посиланням на обласне управління здоров'я, чоловікові менше  30 років. Він недавно повернувся із Франції. Пацієнт почуває себе нормально, а тому медики вирішили, що він не потребує стаціонарного лікування.

Харків'янин лікується вдома. Встановили, що в інкубаційний період з ним контактували 17 осіб. Всі вони, за даними прес-служби, перебувають під наглядом лікарів на самоізоляції.

Нагадаємо, 27 березня тест на коронавірус також зробили  заступнику губернатора Михайлу Черняку, який потрапив до лікарні з пневмонією. Тест показав негативний результат. Ще двоє хворих харків'ян —

заступник голови обласної ради Володимир Скоробагач і його дружина. Вони лікуються в Києві, тому не потрапили в харківську статистику. Володимир Скоробагач здавав тести на коронавірус кілька разів, перш, ніж діагноз підтвердився.

Зараз в Україні — 311 інфікованих. Четверо хворих вже одужали, вісім — померли. Найбільше випадків коронавірусу виявлено в Києві — 74. Жодного випадку поки не зафіксували тільки в Кіровоградській області.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.