Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Пенсіонерів, ошуканих шахрайкою, шукають в Харківській області

Фото: Нацполиция в Харьковской области
Жінка нібито обмінювала старі купюри на нові.

Рецидивістка з Балаклії представлялася контролером з перевірки лічильника води.

Жінці, яка дурила пенсіонерів, повідомили про підозру. Відомо, що дві пенсіонерки віддали їй 60 тисяч гривень. Шахрайка користувалася схемою "обміну старих купюр на нові". Тільки після того, як вона йшла, літні жінки розуміли, що їх обдурили. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

Одна ошукана пенсіонерка звернулася до поліції на початку грудня, друга — в кінці січня. Шахрайка виманила 50 тисяч гривень у 81-річної мешканки Балаклії. Ще 11 тисяч гривень їй віддала 86-річна мешканка селища П'ятигірське (Балаклійський район). Постраждалі докладно описали прикмети зловмисниці. Вони вказали, що жінка представлялася контролером з перевірки лічильника води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній співробітник фіскальної служби обманом заволодів будинком під Харковом

Копи знайшли шахрайку — раніше судиму за аналогічні злочини 45-річну жительку Балаклії. 3 лютого їй повідомили про підозру за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає максимальне покарання до трьох років позбавлення волі.

У поліції встановлюють причетність шахрайки до аналогічних злочинів. Тих, хто впізнав цю жінку і був нею ошуканий, просять негайно звернутися до оперуповноваженого відділу поліції №1 Ізюмського районного управління поліції Євгена Гутника за телефонами: 0953429074 або 102.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.