Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Пасинок Кернеса отримав у "спадок" фірму, яка заробляє на дорогах Харкова

Родион Гайсинский (слева) с отцом и братьями.
Родіон Гайсинський став співзасновником "Паркінг +" на своє 27-річчя.

Молодший син Геннадія Кернеса буде отримувати дивіденди від фірми "Паркінг +", яка освоїла понад мільярд гривень з бюджету Харкова.

Такий подарунок Родіон Гайсинський отримав, мабуть, на свій день народження. 14 лютого він відсвяткував 27-річчя, а 15 січня стало відомо, що Родіон став співзасновником ТОВ "Паркінг +". Як повідомили в Харківському антикорупційному центрі, про це стало відомо з Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

"На Гайсинського переписали частку, яка була оформлена на Олега Гончара. Останній літав на відпочинок разом з Геннадієм Кернесом. Частка Гайсинського склала близько 5 мільйонів гривень. Також нещодавно серед співзасновників з'явилася Любов Фіонова, на яку записана частка, яка раніше була оформлена на директора фірми В'ячеслава Блінкіна. Бенефіціаром, як і раніше, зазначений гонконгський офшор DRAGON INVESTMENT DEVELOPMENT LIMITED, власником якого є громадянин Малайзії, який живе в Швейцарії, Тан Джин Лі", — йдеться в розслідуванні ХАЦ.

Раніше засновником фірми був Володимир Чумаков, який у 2010 році очолив департамент будівництва і дорожнього господарства в Харківській міськраді. Ця фірма отримує сотні мільйонів гривень на рік на ремонт дорожнього покриття в Харкові.

Як раніше писав KHARKIV Today, після смерті Геннадія Кернеса Гайсинські стали отримувати активи з імперії, побудованої мером Харкова. Крім того, близький друг Кернеса Павло Фукс після похорону сказав, що Оксана і Родіон Гайсинські стануть спадкоємцями в першу чергу, потім — старші сини Геннадія Кернеса. Так, другого лютого стало відомо, що вдова Кернеса стала засновником фірми, що володіє приміщеннями в Будинку нерухомості.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.