Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Парк Горького купить плафони для вуличних світильників за 210 тисяч гривень

Фото: KHARKIV Today
На початку серпня в парк привезуть 65 плафонів і патронів для вуличних світильників.

На початку серпня в парк привезуть 65 плафонів і патронів для вуличних світильників.

Центральний парк культури і відпочинку імені Горького хоче купити 65 плафонів і корпусів для вуличних світильників за 210 000 гривень. Тож, на кожен витратять 3 230 гривень. Це стало відомо з тендеру, опублікованого на сайті державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, купують 40 розсіювачів для садово-паркових світильників та 25 корпусів, всього — 65 штук. Світильники замовлять молочно-білого кольору, без будь-яких декоративних елементів, розмірами 600x400 міліметрів (діаметр — 160 міліметрів). Вони будуть виготовлені зі стійкого синтетичного пластика — полікарбонату.

"Матеріали і техніка виконання відповідають погодно-кліматичним умовам міста Харкова в зимовий і літній періоди", — підкреслили в парку.

Белый плафон для уличного фонаря. Скрин: документация
Білий плафон для вуличного світильника. Скрін: документація

Корпуси сірого кольору для світильників з патроном розміром 170x160 міліметрів виготовлять з пластмаси. Лампа в комплект входити не буде. Парк просить рік гарантії і на плафони, і на корпуси.

Корпус для уличных фонарей. Скрин: документация
Корпус для вуличного світильника. Скрін: документація

Відзначимо, сьогодні в Україні ціни на розсіювачі для вуличних ліхтарів стартують від 106 гривень.

Аукціон запланований на 3 липня. Поставити товар фірма, яка виграє у відкритих торгах, повинна буде до 1 серпня цього року.

Як писав KHARKIV Today, комунальне підприємство "Харківзеленбуд" купило "розумні" світильники за 3,5 мільйона гривень. Мультимедійна мобільна конструкція являє собою світловий екран з каркаса розміром 5160x4880 міліметрів. У каркасі розміщена сітка з оцинкованої сталі, яка направляє 52 стаціонарних світильників.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.