Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Парк Горького купить автомобіль за півмільйона гривень

Парк купить автомобіль 2020 року випуску.

Renault Dokker поставлять до кінця 2021 року.

Центральний парк культури і відпочинку імені Горького в Харкові хоче купити легковий автомобіль Renault Dokker за 450 тисяч гривень. Відповідний тендер опублікований на сайті державних закупівель ProZorro.

Замовник вимагає, щоб автомобіль був новим — не був у використанні, тест-драйві і не експлуатувався на виставках. Рік випуску повинен бути не раніше 2020 року. Гарантію просять три роки або сто тисяч кілометрів пробігу в залежності від того, яка подія настане раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків витратить на прибирання скверів та парків 62 мільйони гривень

Згідно з документацією, об'єм двигуна в автомобілі повинен складати 1598 кубічних сантиметрів, потужність — не менше 80 кінських сил. Двигун буде на бензині, коробка передач — механічна, п'ятиступінчаста. Вага машини складе не більше 1800 кілограмів. Колір автомобіля замовник вказувати не став.

Аукціон призначений на 24 грудня. Термін поставки автомобіля парку — до 31 грудня 2021 року.

Як писав KHARKIV Today, харківська міськрада отримала позов через те, що не продовжила кредитний договір по парку Горького.

У Харківській міській раді не виносили на голосування в 2020 році питання про продовження терміну погашення кредиту публічному акціонерному комерційному промислово-інвестиційному банку, який надали на реконструкцію парку Горького. Через це "Промінвестбанк" через два з половиною місяця після закінчення терміну продовження кредиту подав позов до Господарського суду Харківської області про стягнення з парку Горького і Харківського метрополітену шести мільйонів євро і 52 мільйонів гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.