Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Парк Горького хоче купити паркувальні місця для півсотні велосипедів

Фото: KHARKIV Today
За одну велопарковку в парку готові заплатити близько 16 000 гривень. Закупівлю проведуть за спрощеною процедурою.

За одну велопарковку в парку готові заплатити близько 16 000 гривень. Закупівлю проведуть за спрощеною процедурою.

Центральний парк культури і відпочинку імені Горького купує велосипедні парковки за 197 892 гривень. Це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого на сайті державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, парк замовляє велопарковки з нержавіючої сталі, кожна розрахована на чотири велосипеди. Всього —12 штук. Висота такого паркування складе 800 міліметрів, довжина — 1500 міліметрів і діаметр — 50 міліметрів.

Корпус велосипедної парковки — це стійка, що представляє собою вигнуту в двох місцях трубу, і підстава з двох профільних труб..

"Стійка парковки повинна бути обладнана планкою з полірованої нержавіючої сталі марки ANSI 304 4 N з вирізаним позначенням велосипеда і фланцями для кріплення до основи на 4 болти", — сказано в документації.

Парк просить три роки гарантії на такі велопарковки. Поставити товар повинні будуть до 30 червня 2020 року. Відзначимо, сьогодні в Україні можна знайти велопарковки на чотири велосипеди від 2470 гривень.

Як писав KHARKIV Today, парк Горького оголосив тендери на закупівлю послуги з ремонту лавочок, опор системи зовнішнього освітлення та систем для поливу за 199 923,60 гривні, 198 600 гривень і 199 047,60 гривні відповідно. Загальна сума ремонту складе 597 571,2 гривні. Закупівля теж буде відбуватися за спрощеною процедурою.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.