Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Панютинський вагоноремонтний завод пообіцяли завантажити роботою

Фото: Укрзалізниця
Завод не закриють.

Завод повинен отримати додатковий ліміт в розмірі 45 мільйонів гривень, які підуть на модернізацію і капітальний ремонт вантажних вагонів.

Панютинський вагоноремонтний завод, який знаходиться в селищі Панютине (Лозівський район, Харківська область), отримає 45 мільйонів гривень. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер.

"Завдяки цьому найближчим часом підприємство буде завантажене роботою", — зазначив у своєму Telegram Кучер.

Він пояснив: через коронакризу скоротилися перевезення пасажирів залізничним транспортом і "Укрзалізниця" не виконала запланованих заходів, в результаті чого знизилося навантаження підприємства.

"Був ряд критичних питань про фінансування матеріалів і запасних частин, плани ремонту вантажних вагонів виконувалися несвоєчасно. У липні все дійшло до того, що на серпень-вересень 2020 року і на четвертий квартал 2020 року планових завдань по ремонту вагонів не передбачалося взагалі. Завод потрібно було зупиняти", — написав Кучер.

Згідно з документом, "Укрзалізниця" виділила ці гроші як додатковий ліміт Панютинському вагоноремонтному заводу "для стабілізації його роботи". Із загальної суми 30 540 000 гривень піде на модернізацію вантажних вагонів, 14 460 000 гривень — на капремонт вантажних вагонів.

Документ о предоставлении 45 миллионов гривен. Фото: Алексей Кучер
Документ про надання 45 мільйонів гривень. Фото: Олексій Кучер

Як писав KHARKIV Today, в кінці червня АТ "Укрзалізниця" заявила, що Панютинський вагоноремонтний завод не закриють, а зроблять базовим для ремонту і будівництва вагонів

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.