Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Опалення немає в будинках половини харків'ян

Фото: KHARKIV Today
Фото: KHARKIV Today
Холодні батареї є в деяких дитсадках та лікарнях.

Коли всім харків'янам включать опалення, підлеглі Кернеса не говорять.

Станом на 15:00, 21 жовтня, 50% будинків житлового фонду та 90% об'єктів соціально-культурної сфери в Харкові підключені до опалення. Про це повідомив секретар міської ради Олександр Новак.

"До кінця тижня буде завершено план по запуску тепла в навчальних і лікувальних установах, і максимально наблизимо завершення запуску тепла в житлових будинках", — відрапортував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як за допомогою смартфона дізнатися, коли будинок підключать до опалення (інструкція)

За інформацією KHARKIV Today, деякі мешканці багатоповерхівок, яким вже дали тепло, залишаються незадоволеними.

Харків'янка Ольга розповіла, що в її квартирі з чотирьох батарей включили тільки одну, та й та "ледве жива". Вона стурбована тим, що хоч послугу надають не в повній мірі, нарахують по повній.

Житель багатоповерхівки на Холодній горі Владислав скаржиться, що опалення є, хоча в квартирі і до цього було не холодно. Але через п'ять днів тепло обіцяють вимкнути і дати знову не раніше, ніж через десять днів.

Данные: бот городской диспетчерской службы 1562
Дані: Telegram-бот міської диспетчерської служби 1562

Пенсіонер Михайло Васильович живе в центрі Харкова і вже користується обігрівачем.

"Тепло в моєму будинку підключають, як правило, в останню чергу, доводиться користуватися обігрівачем. Плюс до всього, часто трапляються пориви і аварії — батареї, як правило, вимикають, іноді надовго. Коли в цьому році будинок буде з теплом — невідомо. Я навіть підключився до Telegram-боту служби 1562, щоб дізнатися, коли батареї в квартирі потеплішають, але і там немає інформації про дати підключення опалення в моєму будинку", — розповів він.

Нагадаємо, опалювальний сезон в Харкові стартував 15 жовтня. За інформацією заступника Кернеса Андрія Руденка, в середньому суми в платіжках знизяться на 200 гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.