Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Олександр Фельдман йде на вибори мера Харкова від "ОПЗЖ"

Фракція "Опозиційна платформа — За життя" у Верховній Раді України одноголосно підтримала висунення народного депутата Олександра Фельдмана кандидатом на посаду харківського міського голови на майбутніх місцевих виборах.

Про це Олександр Фельдман повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Я вдячний фракції за підтримку. Для мене участь у виборах харківського міського голови — велика відповідальність. Харкову потрібне повне перезавантаження. В нашому місті не може і не повинно бути мера-царя, від прихильності або немилості якого залежать долі підприємств, компаній, долі людей, — підкреслив Олександр Фельдман. — Дуже сподіваюся, що майбутні вибори в Харкові стануть не боротьбою рейтингів, маніпуляцій, а конкуренцією підходів, програм і стратегій розвитку міста. Важливо, щоб це не було боротьбою за владу, за крісло, за тотальний контроль над містом. У харків'ян насамперед повинен бути шанс на чесну владу, яка поважає людей".

Нагадаємо, що про свій намір балотуватися на пост харківського міського голови Олександр Фельдман заявив в грудні 2019 року. Місцеві вибори пройдуть в Україні 25 жовтня цього року.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.