Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Олександр Фельдман подав документи на вибори харківського міського голови

Народний депутат України Олександр Фельдман 24 вересня подав документи для реєстрації кандидатом на посаду харківського міського голови.

Його кандидатура висунута партією "Опозиційна платформа за життя". Олександр Фельдман підкреслив, що він упевнений в перемозі і націлений на те, щоб разом зі своєю командою і з усіма харків'янами зробити Харків дійсно комфортним для життя людей.

"Ми проведемо аудит роботи міської влади, щоб розуміти масштаби проблем і бачити, куди рухатися далі. І головне — ми будемо працювати з людьми. Вони повинні не просто розуміти, на що витрачаються гроші в місті, вони повинні брати участь у їх розподілі. І тоді кошти бюджету, кошти харків'ян гарантовано будуть йти не на піар, а на ремонт дахів і труб в будинках, на поліклініки, на доплати лікарям і вчителям. На те, щоб Харків став містом без околиць, щоб в ньому було зручно жити в будь-якому районі. Я закликаю всіх прийти на вибори 25 жовтня. Голосуємо за життя! Голосуємо за майбутнє! Голосуємо за Харків!", — написав він на своїй сторінці в Facebook.

Довідка. Олександр Фельдман — народний депутат України шести скликань. Народився і живе в Харкові. У Верховній Раді нинішнього скликання — секретар Комітету з питань екологічної політики та природокористування. Автор понад 100 законопроєктів правозахисної, соціальної та екологічної спрямованості. Серед найвідоміших з них — про фінансування соціальних послуг дітям-сиротам за принципом "гроші ходять за дитиною", про захист тварин від жорстокого поводження, про захист прав споживачів, про соціальні підприємства.

Почесний громадянин міста Харкова. Засновник Міжнародного благодійного фонду "Фонд Олександра Фельдмана", який реалізував більше сотні проєктів і програм у сферах соціального захисту, охорони здоров'я, освіти, спорту, культури і туризму, еко- і зоозахисту, виховання дітей і молоді. Засновник Національної мережі екопарків України, яка покликана створити екологічні бар'єри навколо українських міст і на першому етапі буде включати Екопарк в Дніпропетровській, Львівській, Одеській, Полтавській, Харківській і Херсонській областях.

Фельдман Екопарк активно функціонує в Харківській області з 2011 року, є безкоштовним для відвідувачів — щорічно його відвідує по кілька мільйонів чоловік, має зооколекції з близько 5 тисяч тварин, значна частина яких занесена до Червоної книги, і реалізує кілька десятків соціальних проєктів. Президент Всесвітнього відкритого фонду реабілітації та реінтродукції тварин, який займається порятунком і поверненням до природи рідкісних і зникаючих видів тварин в Україні та інших країнах світу.

Засновник Інституту прав людини і запобігання екстремізму та ксенофобії, одним з напрямків діяльності якого є проведення Міжнародних міжконфесійних форумів. Член правління міжнародної правозахисної організації "Релігії за мир".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.